Hyvät Salpausselän Samoojien jäsenet, retkeilijät!

Onnea alkaneelle vuodelle!

Lähde retkelle, tule mukaan!

"Aurinkoinen suvipäiväkö talvipakkasta parempi? Isäimme maalle on annettu kokonaista neljä kaunista vuodenaikaa, jotka ovat toinen toistaan parempia retkeilyaikoja.

Kirkas suvi pehmeine öineen, harmaa syksy terästävine viimoineen, raitis talvi hohtavine lumivaippoineen ja tuoksuva kevät värikkäine kukkineen ja riemullisine puroineen. Vuoden kaikki vaiheet kutsuvat: Tule, tule! Kuulitko? Mitä sait? Poutapäivä on kaunis, sateinen ilta ropisee jännittävästi, pakkasaamu puhaltaa terveyttä suoniisi, kevätyö on salaperäisen tuttavallinen ja turvallinenkin.

Älä pelkää yötä: se on retkeilijälle yhtä viehättävä kuin ihanin päivä. Kaikki, kaikki ajat ovat sopivia retkeilyyn!" Näin kehotettiin kirjassa "MIELENI MINUN TEKEVI". Askartelun ja kokeilun, keräilyn ja retkeilyn, sekä eri harrastusalojen  PIKKUJÄTTILÄINEN. (Kolmas painos vuodelta 1970)

Vuonna 2019 toimin Salpausselän Samoojien puheenjohtajana.Tehdään yhdessä retkiä kaikkina vuodenaikoina etupäässä lähimaastoissa. TRL:n ja muiden retkiseurojen järjestämillä retkillä suunnataan usein kauemmaksikin. Tarkempia tietoja retkistämme löytyy toimintasuunnitelmasta.

Viestitellään ja tavataan nokakkain! Pysytään liikkeessä.

Aune Kurki